Aldershvile Skov

Hvor:
Skovbrynet 57
2880 Bagsværd
Tid:
Kl. 12:00 - 14:30

Beskrivelse af arrangement

Gladsaxe Kommune inviterer på skovtur i Aldershvile Skov. I skoven findes en spændende natur med bundløse moser, klare søer og gamle træer. Når skoven står lysegrøn i maj, byder den også på et sandt spisekammer af sunde urter, som I vil få lært at kende.

På turen vil I blandt andet lære, hvilke planter der let kan spises og tilberedes i den daglige madlavning – og også hvad der skal holdes langt væk fra tallerkenen. Sammen plukker vi de vilde urter og tilbereder dem over bål, så I kan få inspiration til en grøn menu. På turen vil der blandt andet blive lavet urteboller over bål og urtesmør, som kan smøres på de bålvarme boller.

Vi mødes ved skovparkeringspladsen i Aldershvile Skov. Du finder parkeringspladsen ved at køre via Skovbrynet og følge vejen modsat Skovdammen.

Der vil også blive fortalt om områdets spændende natur, blandt andet den sjældne Hvinand, der yngler ved skovens søer. Læs mere om arrangementet her: https://www.gladsaxe.dk/kommunen/borger/nyhedsvisning_alle/gladsaxe_inviterer_paa_en_laererig_skovtur_i_aldershvile_skov