Sønderskoven, Als

Hvor:
Egetoftevej 4
6400 Sønderborg
Tid:
Kl. 11:00 - 15:00

Beskrivelse af arrangement

Tag hele familien med i skoven på Skovens Dag.

Naturstyrelsen Sønderjylland og Naturskolerne i Sønderborg inviterer hele familien i Sønderskoven søndag den 6. maj kl. 11.00 – 15.00.

Naturstyrelsens medarbejdere og Egetofte Naturskoles frivillige ”husvenner” står klar med en bred vifte af aktiviteter for ”børn” i alle aldre.

Du kan komme på hestevognstur med en guide rundt i skoven samt til skovens oase: Staals Mose, hvor skovens folk fortæller om skovens historie. Ved Staals Mose kan du være med til at finde skovens livstræer, gå på opdagelse med kamera og ”fange” skovens dyr og planter med linsen eller bage lækre skovpandekager med friske urter.

På Egetofte Naturskole er der åbent hus, og indendørs bliver der mulighed for at komme tæt på den store samling af udstoppede dyr.

Ved vandhullet i naturskolens smukke have kan man fange smådyr og studere dyrelivet med feltudstyr. Vi sejler med små både som man selv har bygget og lærer meget mere om vand. Der kan saves og snittes og for de yngste er der mulighed for at lave kreative ting af naturmaterialer.

Vi vil indvie Naturskolernes nye Vild Mad Trailer med smagsprøver fra naturens spisekammer. Der vil være massevis af snobrødsdej som blot venter på at blive bagt over bålet.

Bigården summer af aktivitet ligesom resten af området i Sønderskoven.

Skal sulten stilles, er man meget velkommen til at medbringe madpakke og drikkelse.

Vi byder velkommen i den udsprungne bøgeskov til den helt store familiedag på Skovens Dag.

OBS: I tilfælde af konflikt vil arrangementet blive aflyst

Yderligere oplysninger

Naturskoleleder Irmelin Müller, ijm@nst.dk, 74435775

og

Naturskoleleder Andreas Hermann, ahe@nst.dk, 53629064